|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: Υποβολή αιτήσεων Σπουδαστών Διοίκησης Επιχειρήσεων περιόδου Οκτ. 2016 - Μαρ. 2017 (11/7/2016) Ηλεκτρονικά: 11/07/2016 - 15/9/2016 Έντυπα: 21/9/2016 (ΓΙΑ ΕΣΠΑ και για ΟΑΕΔ) Ενημέρωση Φοιτητών: 13/9/2016 (15:00) (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ)
Ενημερώνονται οι σπουδαστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην ερχόμενη περίοδο 1/10/2016 - 31/3/2017 ότι από 11/07/2016 και έως 15/9/2016 υποχρεούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους και τα στοιχεία του φορέα τους, πραγματοποιώντας ηλεκτρονική εγγραφή στο διαδικτυακό τόπο πρακτικής άσκησης του Τμήματος, που λειτουργεί στη διεύθυνση: 


Η δήλωσή τους είναι υποχρεωτική και χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση έναρξης πρακτικής άσκησης. 

Επισημαίνονται στους σπουδαστές τα ακόλουθα:

1. Οι σπουδαστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε Τράπεζα ή σε Ασφαλιστική Εταιρεία, δεν χρειάζεται να δηλώσουν ΑΦΜ, ΔΟΥ για τον φορέα και τον επιβλέποντά τους. Αντί αυτών, μπορούν να συμπληρώσουν με μηδέν (0) και ΆΓΝΩΣΤΟ τις αντίστοιχες τιμές

2. Οι σπουδαστές που δεν γνωρίζουν ακόμη τα στοιχεία του επιβλέποντα του φορέα τους, μπορούν να συμπληρώσουν με μηδέν (0) και ΑΓΝΩΣΤΟ τις αντίστοιχες τιμές. Ωστόσο, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ και ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΕΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ (ΦΟΡΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

3. Τα στοιχεία του εισοδήματος αφορούν στο εισόδημα της οικογένειάς τους και θα συμπληρώσουν τα στοιχεία από το πλέον πρόσφατο εκκαθαριστικό τους. 

4. Ο αριθμός τέκνων της οικογένειάς τους και τυχόν ασθένειες θα πρέπει να τεκμηριωθούν (κατά την υποβολή των δικαιολογητικών) με αντίγραφο βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης καθώς και με σχετικές βεβαιώσεις. 

5. Τυχόν απορίες απαντώνται στις συνήθεις ερωτήσεις με απάντηση (FAQs)

6. ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ. 

7. Οι σπουδαστές θα πρέπει να μελετήσουν το συνημμένο οδηγό πρακτικής άσκησης. 

8. Οι σπουδαστές πρέπει να κατεβάσουν το σύνολο των εντύπων που αναφέρονται στην αντίστοιχη σελίδα (εικονίδιο ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ), να τα συμπληρώσουν και να τα εκτυπώσουν  στο πλήθος των αντιτύπων που αναφέρονται εκεί. Στη συνέχεια, θα τα προσκομίσουν μαζί με τη βεβαίωση από το Μητρώο Σπουδαστών ότι δικαιούνται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, κατά την ημερομηνία υποβολής των εντύπων. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την περίοδο αυτή υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ΕΣΠΑ, που αφορούν τόσο σε δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα (εταιρείες, γραφεία, ιδιώτες). Οι σπουδαστές που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, εντάσσονται αυτόματα για αξιολόγηση και επιλογή για το εν λόγω πρόγραμμα, θα κατεβάσουν και θα προσκομίσουν τα έντυπα ΕΣΠΑ (εικονίδιο ΕΝΤΥΠΑ ΕΣΠΑ) κατά την υποβολή των αιτήσεων και θα πρέπει να είναι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πρακτικής άσκησης κ. Λεωνίδα Ανθόπουλο. Όποιος σπουδαστής ΔΕΝ το επιθυμεί, πρέπει να ενημερώσει ηλεκτρονικά τον υπεύθυνο πρακτικής άσκησης. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ των στοιχείων του σπουδαστή, καθώς ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. Όσοι σπουδαστές δεν θα έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία αυτά μέχρι την προθεσμία, ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί: 

1) στις 21/9/2016 (12:00-14:00) για τους φοιτητές ΕΣΠΑ όλων των κατευθύνσεων, καθώς και για τους φοιτητές ΟΑΕΔ της κατεύθυνσης Διοίκησης και Διαχ/σης Έργων (ΔΔΕ) στο γραφείο του κ. Ανθόπουλου.
2) στις 21/9/2016 (12:00-14:00) για τους φοιτητές ΟΑΕΔ της κατεύθυνσης Διοίκησης  Επιχειρήσεων (ΔΕ) στο γραφείο του κ. Τσέλιου.
3) στις 21/9/2016 (12:00-14:00) για  τους φοιτητές ΟΑΕΔ της κατεύθυνσης Διοίκησης  Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕ) στο γραφείο του κ. Αμοιράδη.

Απαιτούνται τα ακόλουθα έντυπα:

Α) οι σπουδαστές ΟΑΕΔ θα προσκομίσουν: 
  • τα έντυπα πρακτικής άσκησης, στο πλήθος των αντιτύπων που αναφέρονται
  • τη βεβαίωση από το Μητρώο σπουδαστών ότι δικαιούνται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση
Β) οι σπουδαστές ΕΣΠΑ θα προσκομίσουν: 
  • τα έντυπα πρακτικής άσκησης ΕΣΠΑ, στο πλήθος των αντιτύπων που αναφέρονται
  • τη βεβαίωση από το Μητρώο σπουδαστών ότι δικαιούνται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση
  • εκκαθαριστικό τελευταίας οικονομικής χρήσης (του γονέα ή του ιδίου αν διαθέτει οικογένεια) (φωτοτυπία)
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (του γονέα ή του ιδίου αν διαθέτει οικογένεια) (φωτοτυπία)
  • έντυπα κοινωνικής προστασίας (πχ. ασθένειας του ιδίου ή του γονέα)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Η' Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΘΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.

2) Οι φοιτητές των κατευθύνσεων Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΔΕ) για ΟΑΕΔ και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕ) για ΟΑΕΔ θα απευθύνουν ερωτήσεις τους στους υπευθύνους των κατευθύνσεών τους κκ. Τσέλιο και Αμοιράδη αντίστοιχα. 

3) Ενημέρωση για την πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο πρακτικής άσκησης την Τρίτη 13/9/2016 και ώρα 15:00 στην αίθουσα 8 του κτιρίου πρώην ΔΔΕ (1ος όροφος).

Ο υπεύθυνος πρακτικής άσκησης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Δρ Λεωνίδας Ανθόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής

7531
comments
  © Copyright 2019 -- Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://de.teilar.gr