|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ περιόδου Απριλίου 2016 – Σεπτεμβρίου 2016 των σπουδαστών του Τμήματος Δ/σης Επιχειρήσεων

 

Όλοι οι σπουδαστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά την ερχόμενη περίοδο από 01-04-2016 μέχρι 30-09-2016  καλούνται να συμμορφωθούν με αυτά που αναφέρει ο συνάδελφος κ. Ανθόπουλος στην ανακοίνωσή του.

Ακόμη και όσοι σπουδαστές από το πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική στους άσκηση σε τράπεζα ή σε ασφαλιστική εταιρία (επιδότηση μέσω ΟΑΕΔ) θα υποβάλουν απ’ ευθείας την αίτηση σε μένα, όπως καθορίζεται πιο κάτω. Αντιθέτως οι σπουδαστές από το πρώην Τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (ΔΔΕ) που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε τράπεζα ή ασφαλιστικό οργανισμό θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του κ. Ανθόπουλου.

Οι σπουδαστές από το πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε τράπεζα ή ασφαλιστική εταιρία καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 και κατά τις ώρες 11:00 – 13:30, στο γραφείο μου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ίδια ημέρα, και κατά τις ώρες 10:00 – 11:00, θα προηγηθεί ενημέρωση για την πρακτική άσκηση στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Η ενημέρωση θα αφορά πρωτίστως στους σπουδαστές του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, μπορεί όμως να την παρακολουθήσει όποιος σπουδαστής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων επιθυμεί.

Για τους υπόλοιπους σπουδαστές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων θα επακολουθήσει εγκαίρως νεότερη ανακοίνωση, μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων που θα απευθύνονται προς τον κ. Ανθόπουλο.

Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων σπουδαστών να σπεύσουν να βρουν φορέα (να εξασφαλίσουν θέση) για την πρακτική άσκηση εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση έχουν οι σπουδαστές που ευρίσκονται στο έβδομο εξάμηνο των σπουδών τους και παραπάνω και που έχουν συγκεντρώσει επιτυχώς από τα μαθήματα τουλάχιστον 168 διδακτικές μονάδες.

 

                                                                                  Αντώνιος Κατσαρέλης

                                                                                 Καθηγητής Εφαρμογών


2353
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
ΙΚΥ:«Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- Β’ Κύκλος» (3/7/2018)

Στο πλαίσιο της ανωτέρω Πράξης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα: 1. Σε αντίθεση με την προηγούμενη πρόσκληση του ακαδ. έτους 2016-17, για το ακαδ. έτος 2017-18 τα δικαιολογητικά θα προσκομιστούν ή αποσταλούν αποκλειστικά στο ΙΚΥ (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία), προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο επιλεξιμότητας. Το ΙΚΥ θα ορίσει την προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών με την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και την ανακοίνωση του Πίνακα Κατάταξης. 2. Μια από τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης είναι οι φοιτητές/τριες (πλην των πρωτοετών) να έχουν εξεταστεί επιτυχώς στο 60% των μαθημάτων του ενδεικτικού προγράμματος σπουδών του ακαδ. έτους 2016-17. Στην ανωτέρω βεβαίωση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ότι «Ο υποψήφιος έχει εξεταστεί επιτυχώς στο 60% των μαθημάτων του ενδεικτικού προγράμματος σπουδών του έτους 2016-2017 έως την εξεταστική του Σεπτεμβρίου του ακαδ. έτους 2016/17».   Περισσότερα »

«Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- Β’ Κύκλος» (20/6/2018)
YΛΗ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-19 (13/6/2018)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: Περάτωση περιόδου Οκτ. 2017 - Μαρ. 2018 και υποβολή δικαιολογητικών λήξης. Αφορά στους φοιτητές των κατευθύνσεων Μάρκετινγκ και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων (μόνο με ΟΑΕΔ) (22/4/2018)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (21/2/2018)
  © Copyright 2018 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr