|
Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (26/9/2014) Υποβολή Δηλώσεων - Έναρξη μαθημάτων
Οι σπουδαστές που πρόκειται να παρακολουθήσουν το μάθημα Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business) θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή δηλώνοντας τα στοιχεία τους και το Τμήμα της  προτίμησής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://docs.google.com/forms/d/1kntKtW3FBOJH8mnBnScpur2Rq4SJNE1Uw2kmB29bZjs/viewform?usp=send_formΚάθε εργαστηριακό τμήμα είναι χωρητικότητας έως 20 ατόμων το μέγιστο, με εξαίρεση το Ε1 που θα είναι 25 θέσεων.Κάθε σπουδαστής πρέπει να δηλώσει μια προτίμηση. Σε περίπτωση πολλών προτιμήσεων, θα ληφθεί υπόψη η τελευταία.Θα τηρηθεί η σειρά ηλεκτρονικών υποβολών και όταν συμπληρώνεται ένα τμήμα, οι υπόλοιποι σπουδαστές θα τοποθετούνται αυτόματα στην πρώτη διαθέσιμη κενή θέση.  Λανθασμένη υποβολή στοιχείων ή καταγεγραμμένη σκόπιμη πολλαπλή δήλωση θα ισοδυναμεί με αποκλεισμό του σπουδαστή από τη φετινή διδασκαλία του μαθήματος.Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις θα γίνονται αποδεκτές έως και την Κυριακή 5/10/2014 και ώρα 24:00.Η έναρξη των μαθημάτων και η ανακοίνωση της σύνθεσης των εργαστηριακών τμημάτων θα γίνει στη διάλεξη της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, όπου θα γίνει διδασκαλία θεωρίας και η παρουσία όλων των φοιτητών που δηλώνουν το μάθημα είναι υποχρεωτική.Η μη προσέλευση σπουδαστή την εν λόγω ημερομηνία και ώρα (Τετάρτη 8/10/14 και ώρα 12:00), θα ισοδυναμεί με αποκλεισμό του σπουδαστή από τη φετινή διδασκαλία του μαθήματος. Παρουσία δια αντιπροσώπου δεν θα ληφθεί υπόψη.

Ο ΔιδάσκωνΛεωνίδας Ανθόπουλος


3495
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΟΑΕΔ: Αναβολή υποβολής εντύπων (21/3/2019)

Λόγω αλλαγής των συμβάσεων  Περισσότερα »

EΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» & «ΠΟΤΑ – ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ» (15/2/2019)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ» ΚΑΙ «ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» (7/2/2019)
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» (23/1/2019)

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ», ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΠΕΜΠΤΗ 8-10 & 10-12 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-10 & 10-12, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.   Περισσότερα »

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Εισαγωγή στη Λογιστική - Μηχανογραφημένη Λογιστική) (15/1/2019)

Σας ενημερώνουμε οτι για την τρέχουσα εβδομάδα αναβάλλονται τα μαθήματα: Εισαγωγή στη Λογιστική - Μηχανογραφημένη Λογιστική που διδάσκει η κα Θ. Λεβέντη, λόγω απουσίας της εν λόγω Καθηγήτριας.  Περισσότερα »

  © Copyright 2019 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr