|
ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ OPEN ECLASS, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

426
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» & «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» (20/2/2019)
Εγγραφές στα εργαστήρια του μαθήματος "Σύγχρονο Λογισμικό Οργάνωσης Γραφείου". (18/2/2019)
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (16/2/2019)

Παρακαλούνται οι φοιτητές του Β' εξαμήνου της εισαγωγικής κατεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων να δηλώσουν εργαστηριακή ομάδα στο χώρο eclass στο εξής μάθημα: https://e-class.teilar.gr/courses/BA185/ ΠΡΟΣΟΧΗ: δικαίωμα εγγραφής έχουν μόνο όσοι φοιτητές παρακολουθούν το μάθημα για πρώτη φορά ή φοιτητές που δεν έχουν περάσει το μάθημα λόγω απουσιών. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 18-2-2019. Οι διδάσκοντες  Περισσότερα »

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ" (15/2/2019)

Η εγγραφή/δήλωση στις ομάδες εργαστηρίου του μαθήματος "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ" έχει ανοίξει στο e-class  Περισσότερα »

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (14/2/2019)

ΝΙΚΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ  Περισσότερα »

  © Copyright 2019 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr