|
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 19-5-2017

Έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 19 ΜΑΙΟΥ  2017 στη σειρά σεμιναριακών διαλέξεων που οργανώνουμε στα πλαίσια του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Θα μιλήσει ο Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ κ. Ελευθέριος Αγγελής, με θέμα:

"Στατιστικές μέθοδοι στη μελέτη του ανθρώπινου παράγοντα στη διαχείριση έργων"

Ώρα έναρξης 17:15

Διάρκεια (περίπου 2 ώρες μαζί με τις ερωτήσεις του κοινού).

Ο κ. Ελευθέριος Αγγελής είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο "Στατιστική και Πληροφοριακά Συστήματα". Έχει πτυχίο και διδακτορικό από το Τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ. Έχει διδάξει πλήθος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων σχετικών με Μαθηματικά, Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Αναπληρωτής Προέδρου στο Τμήμα Πληροφορικής και τον τελευταίο χρόνο Διευθυντής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ιατρική Πληροφορική". Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει κυρίως στατιστικές μεθόδους στην Τεχνολογία Λογισμικού και γενικότερα στα Πληροφοριακά Συστήματα αλλά επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές όπως η ανάλυση βιοϊατρικών δεδομένων και η ανακάλυψη γνώσης από δεδομένα του παγκόσμιου Ιστού. Από το 2007, ως προσκεκλημένος ερευνητής, συνεργάζεται ερευνητικά με το Πανεπιστήμιο της Σουηδίας Blekinge Tekniska Hogskola (BTH). Επίσης συμμετείχε ως εταίρος ή συντονιστής σε αρκετά εθνικά ή ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστήμια. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 180 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και συλλογικούς τόμους. Το έργο του έχει λάβει πάνω από 3.300 αναφορές ενώ σε εργασία που δημοσιεύτηκε το 2011 στο περιοδικό Journal of Systems and Software του εκδοτικού οίκου Elsevier κατατάχτηκε 4ος ανάμεσα στους 15 κορυφαίους ερευνητές στην περιοχή τεχνολογίας συστημάτων και λογισμικού για την περίοδο 2004-2008.

Σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την πρόσκληση σε όποιον άλλο εκτιμάτε ότι θα ήταν χρήσιμο να παρακολουθήσει τη διάλεξη.

Χώρος διεξαγωγής: Κτήριο Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μηχανικών Πληροφορικής, 1ος όροφος, αίθουσα 6.


1908
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (24/10/2017)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Διορθώθηκε η ημερομηνία της τελευταίας ομάδας παρουσιάσεων ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Όσοι φοιτητές πρόκειται να παρουσιάσουν πτυχιακή την οποία ανέλαβαν με έκτακτο συνεργάτη του Τμήματος θα πρέπει να συνεννοηθούν μαζί του και αυτός/ή σε συνεργασία με τις ήδη ανακοινωθείσες επιτροπές θα τους ενημερώσει για την ημερομηνία παρουσίασης  Περισσότερα »

105 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ (6/10/2017)

Η ανακοίνωση αφορά στους ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ φοιτητές. Η θεωρία του μαθήματος θα γίνεται κάθε ΤΡΙΤΗ 4-6 στην αίθουσα ΔΔΕ8. Στην Άσκηση Πράξης ΑΠ1 ΤΡΙΤΗ 6-8 (αίθουσα ΔΔΕ8) θα προσέλθουν όσοι έχουν δηλώσει ικανοποιητικό επίπεδο επάρκειας μαθηματικών. Οι υπόλοιποι φοιτητές θα παρακολουθήσουν ΑΠ2 (από Α έως και Κ) ΤΕΤΑΡΤΗ 4-6 (αίθουσα ΔΔΕ8) και ΑΠ3 (από Λ έως Ω) ΤΕΤΑΡΤΗ 6-8 (αίθουσα ΔΔΕ8). Οι παρελθόντων ετών θα ενημερωθούν από το eclass.  Περισσότερα »

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 533- ENGLISH FOR BUSINESS COMMUNICATION (2/10/2017)

ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ & ΑΠΟΥΣΙΑ  Περισσότερα »

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 105 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ (29/9/2017)

Την Τρίτη 3/10 και ώρα 16:00 στην αίθουσα ΔΔΕ8 θα ξεκινήσει η θεωρία του μαθήματος και στη συνέχεια οι ασκήσεις πράξης. Για την παρακολούθηση του μαθήματος εκτός από την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ φυσική παρουσία είναι σημαντικό, για την ενημέρωσή τους, οι φοιτητές να εγγραφούν και στο eclass (https://e-class.teilar.gr/courses/BA100/) του μαθήματος. Όσοι ήταν ήδη εγγεγραμμένοι θα πρέπει να ξανακάνουν εγγραφή καθώς το μάθημα στο τέλος του έτους διαγράφει όλους τους εγγεγραμμένους. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.  Περισσότερα »

Πρακτική άσκηση φοιτητών: προκήρυξη θέσεων στο Συμβούλιο της Ε.Ε. (28/9/2017)

Προθεσμία έως 16/10/2017  Περισσότερα »

  © Copyright 2018 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr